Terapi og selvudvikling

Mennesker er i konstant forandring og udvikling. Af egen lyst og tvunget af /af nødvendighed, når vi møder udfordringer eller modstand Jeg har en grundlæggende tro på, at vi alle – på meget forskellig vis – stræber efter udvikling og vækst som de individer, vi er. Udviklingsprocesser sker ad snirklede og nogen gange uforudsete og overraskende veje. Vi kan gå i stå, gå tilbage, fare vild, bestige de højeste bjerge eller vandre i dunkle områder. Udvikling er ikke en lineær proces, men snarere en uforudsigelig rejse, hvor vi indimellem kommer frem med stormskridt og store ryk og andre gange går i stå, i ring eller tilbage. Vi kommer aldrig til det endegyldige mål, for når vi når de mål, vi har sat os, dukker andre mål frem i horisonten og vi får lyst til endnu en bevægelse. Endnu en undersøgelse. En udvikling. En udfordring. En erobring. En oplevelse.

Jeg ser min rolle som hjælper og udfordrer på denne vej. Som hjælper til at finde vej ind til de ressourcer og kvaliteter, der altid er til stede. Min rolle er derfor at hjælpe dig til at hjælpe dig selv/tage ansvar for dit liv. Eller hjælpe dig til at finde kontakten til dig selv og huske vejen og målet.

Målet – at være tro mod os selv – at handle og udtrykke os i overensstemmelse med vores mest oprindelige kerne og kvaliteter, er ikke så nemt, som det lyder. Faktisk er det en livslang opgave, der kræver opmærksomhed og årvågenhed og ind i mellem støtte og inspiration udefra.

Jeg arbejder med alle dele af mennesket: krop, nervesystem, følelser og tankeprocesser med afsæt i såvel Specularmetoden, mindfullnes og Somatic Experiencing også kaldet SE-terapi.

Det sker gennem:

Samtale, der kan hjælpe dig med at skille tingene ad, finde kernepunkterne og skabe  overblik i forhold til de udfordringer, du står overfor.

Udtryk gennem ord, kropslig udfoldelse eller tegning, der giver forløsning og renser ud.

Fordybelse og lettilgængelige meditative teknikker så dit nærvær øges. Så du kommer mere til stede i dig selv og får bedre kontakt til følelserne, der er vores vejvisere og hjælpere.